Надпреварата за това кой тенисист ще завърши с най-голям брой титли

...
Надпреварата за това кой тенисист ще завърши с най-голям брой титли
Коментари Харесай

Макенроу: Няма как да повярвам на Надал, че не го интересува съревнованието с Джокович

Надпреварата за това кой тенисист ще приключи с максимален брой трофеи от Големия шлем продължава да не е достигнала своя край и откакто през предходната година Роджър Федерер постави завършек на професионалната си кариера, то в този момент надпреварата се свежда до другите двама титани на актуалния мъжки тенис в лицето на Новак Джокович и Рафаел Надал. В момента Матадора е водач по въпросния индикатор със своите 22 " мейждър " трофея, компактно следван от сърбина с 21.

И до момента в който балканецът в никакъв случай не е криел устрема си към това да се отдръпна като най-успешният състезател за всички времена, то в свои изявленията испанският му сътрудник твърди, че не гони върхове, а продължава да се състезава поради удоволствието от играта. Наскоро братът на именития Джон Макенроу - Патрик, който е надалеч от триумфите на Биг Мак, само че въпреки всичко може да се похвали с трофей от Шлема на двойки, сподели, че му е мъчно да повярва на изявленията на Надал във връзка с дебата за най-великия тенисист.

" Знам, че Рафа харесва да споделя, че не го интересуват резултатите на Новак или Роджър, само че колкото и да обичам Рафаел Надал, няма по какъв начин да му допускам. Да, той постоянно съумява да ме изуми с какъв брой огромна доза обич към спорта играе. Няма подозрение в това. Нека обаче да бъдем откровени - този човек просто обича да печели. Той не би отишъл на Ролан Гарос или пък където и да било другаде, в случай че не има вяра, че може да завоюва. Рафа знае, че без значение къде отиде, той е измежду малцината играчи, които могат да победят Новак Джокович, даже Ноле да се намира в най-хубавата си форма. Не единствено на клей, само че и на твърда настилка Надал може да надделее над Джокович ", сподели по-малкият от братята Макенроу.

Източник: Tennis World USA

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР